09/09/2024 Birim Sorumluları Toplantısı












Verimlilik Yerinde Değerlendirme rehberi çerçevesinde 2024 yılı öz değerlendirme süreci hakkında Birim Sorumluları Toplantısı gerçekleştirildi.
Verimlilik Yerinde Değerlendirme Öz Değerlendirme Sürecinin görüşüldüğü toplantıda değerlendirme ekibi ve birim sorumlularına Kalite Yönetim Sorumlusu Sevil Bulut tarafından  öz değerlendirmenin amacı, yöntemi, takvimi konusunda bilgilendirmeler yapılmış, her bir kriter başlığına ilişkin örnek uygulamalar ve süreç boyunca kullanılacak dokümanlar hakkında ekip üyelerine detaylı açıklamalarda bulunulmuştur. Toplantıya hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dilek Feyzullahoğlu, İdari ve Mali İşler Müdürü Şükrü Gözalan ve Başhekim Op.Dr.Ömer Naci Yılmaz katılım sağlamıştır. 
Toplantıda konuşan başhekim Op.Dr.Ömer Naci Yılmaz, “Kalite Yönetim Birimi ve Öz Değerlendirme Ekibi her bir birimi hasta güvenliği, çalışan güvenliği, tesis güvenliği, bilgi güvenliği gibi birçok önemli alanda titizlikle inceleniyor, değerlendirmelerde bulunuyor ve uygunsuzlukları belirleyip iyileştirme süreçlerini başlatıyor. Bu sayede hastane, uluslararası standartlara uygun kaliteli sağlık hizmeti sunma yolunda önemli adımlar atmaya devam ediyor. ” ifadelerinde bulunarak öz değerlendirme sürecinin önemine vurgu yapmıştır.