AK PARTİ MİLLETVEKİLİ CEMİL YAMAN'DAN GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ'NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ CEMİL YAMAN'DAN GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ'NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında hastanenin başhekimi Op. Dr. Aziz Çardak ve hastane yönetimiyle görüşen Yaman, yeni binanın sağlık hizmetlerine olan katkıları ve sunulan imkanlar hakkında bilgi aldı.

Başhekim Op. Dr. Aziz Çardak, milletvekili Cemil Yaman’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Yeni hizmet binamız, bölgedeki vatandaşlarımıza en kaliteli sağlık hizmetini sunma hedefiyle donatıldı." dedi.

Milletvekili Cemil Yaman ise yaptığı açıklamada, "Sağlık, hükümetimizin en öncelikli alanlarından biri. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nin yeni binası, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine daha kolay ve kaliteli bir şekilde erişimini sağlayacak modern bir yapıya kavuştu. Başhekimimiz ve tüm sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hastalarımıza da acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret kapsamında, Cemil Yaman hastane çalışanları ve hastaları da ziyaret ederek onlarla kısa sohbetler gerçekleştirdi ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.