Gönüllü Palyaço Dr. Zeytin’den Çocukları Gülümseten Ziyaret

 

Kurumumuz çocuk hastalıkları ve çocuk cerrahisi servislerinde yatarak tedavi gören minik hastalarımıza gönüllü Palyaço Dr. Zeytin tarafından geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Dr. Zeytin; farklı bir iş kolunda çalışmasına rağmen gönüllü olarak yaptığı palyaçoluk ile çocukların yüzünü güldürmeyi ve hastanede kısa bir an bile olsa onları mutlu etmeyi sevdiğini belirtti. Motorize olarak seyahat etmeyi, insanları ve doğayı seven birisi olarak çocuk hastaların çok naif ve kırılgan olduklarının farkındalığıyla onlara böyle bir anı yaşatmak istediğini belirterek ziyaretini sonlandırdı.

Başhekim Prof. Dr. Turhan TOGAN “İyileşme sürecinde moralin tedavi ve iyileşme süreci için çok önemli olduğunun altını çizerek;  “Dr. Zeytin daha önceki yıllarda da çocuk hastalarımıza böyle gönüllü ziyaret gerçekleştirerek minik hastalarımızda hoş sedalar bırakmıştı. Bugün gönüllü Palyaço Dr. Zeytin gerçekleştirdiği gönüllü ziyaretiyle, klinik ekiplerimiz, çocuklarımız hem de onların ailelerinin mutluluğuna, yüzlerinde gülümsemeye sebep oldu. Kendisine bugün için tekrar teşekkür eder, çıkacağı yeni seyahatinde her şeyin gönlünce olmasını dileriz.” dedi.