HASTANEMİZDE BİR AMELİYAT DAHA BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HASTANEMİZDE BİR AMELİYAT DAHA BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kulak Burun Boğaz Uzmanımız Op. Dr. Muhammed Furkan Yıldırım’ın gerçekleştirildiği ameliyatta hasta sağlığına kavuştu.

Op. Dr. Muhammed Furkan Yıldırım ameliyatla ilgili açıklamasında şunları söyledi; “Paratiroid adenomu boyunda bulunan paratiroid bezlerinden birinin büyümesi ve fazla hormon salgılaması sonucu kandaki kalsiyumun artmasına neden olmaktadır. Uzun dönemde böbrek taşı oluşumu, kemik erimesi ve böbrek yetmezliğine kadar giden klinik tablolara yol açabilmektedir.

Kalsiyum yüksekliği olan hastamızda tetkikler neticesinde paratiroid adenomu saptanmış ve ameliyatı, ses tellerinin çalışmasını sağlayan sinir korunarak sorunsuz bir biçimde yapılarak taburcu edilmiştir.

Ameliyat öncesi tanı süreci, ameliyathane süreci ve ameliyat sonrası süreç bir ekip halinde başarıyla yürütülmüştür.

Tanı ve tedavi sürecinde sayısız katkıları bulunan değerli arkadaşlarımız; Dahiliye Uzmanı Dr. Şeyda Gül Özcan'a, Endokrinoloji Uzmanı Dr. Abdülkadir Bozbay'a, Radyoloji Uzmanı Dr. Gürol Göksungur'a, Ameliyathane sürecindeki katkıları için Anestezi Uzmanı Dr. Mustafa Çakıllı'ya, Anestezi Teknikerlerimiz Meryem, Gülhanım ve Habibe Hanımlara, Ameliyathane Hemşirelerimiz Gülten Hanıma ve Seycan Hanıma, sürecin içerisinde bulunan diğer ameliyathane hemşire ve hemşirelerimize, personellerimize, ameliyat sonrası bakım hizmetlerindeki gayretlerinden dolayı klinik hemşirelerimize ve personellerimize, karşılıklı dayanışma ve uyum içerisinde çalışan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Son olarak bu anlamlı hizmetlerimizi yapabilmemiz için bizlere imkan sağlayan devletime minnettarlığımı da ayrıca belirtmek isterim.”

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan ise ameliyatla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Hastanemizde gerek teknik altyapı gerekse personel yeterliliği konusunda en iyi hizmeti vermeye devam edecektir. KBB Uzmanımız Muhammed Furkan Yıldırım ve ekibi başarılı bir ameliyatla hastamızı sağlığına kavuşturdu. Kendisine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”