Hastanemizde toplu sünnet ameliyatı yapıldı.

Konya Numune Hastanesinden görevlendirilen Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Ali Haydar Dadacı’nın katılımıyla gerçekleştirilen sünnet ameliyatlarıyla 52 çocuğumuz sünnet edildi.
Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Havva Feyza Ertuğ ve anestezi teknikerleri Metin Özkul, Şerife Özdemir; hemşireler Yunus Emre Yorulmaz, Durmuş Ali Fatı, Hamza Kızkayası, Yusuf Taha Can,  Saniye Ataşoğlu, Tuğçe Kara, Kübra Büyüker, Burhan Can Bortepe, Şeyda Nur Görgülü, Miray Yetkin, Merve Karakaş, Mustafa Can Ay; sağlık teknikerleri Muhammet Salih Cömert, Cihat Eren Ay, Ayşenur Karatepe; ebeler Canan Gürbüz Selçuk, Zehra Akdeniz ve destek personelleri Abdulkadir Akça ve Berat Harmankaya’dan oluşan ekiple yapılan ameliyatlar başarıyla tamamlandı.
Okulların tatil olması ile birlikte, ailelerden sünnet konusunda gelen taleplerin artması üzerine, İl Sağlık Müdürlüğümüzün katkıları ile bu yaz 3. kere düzenledikleri toplu sünnet organizasyonuyla, çocuklar ve aileleri için son derece önem taşıyan sünnet ameliyatlarının, sağlık koşullarına uygun, sıhhi bir ortamda ve uzman hekimler tarafından yapılmasını sağladıklarını ifade eden Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet Uyanık, ameliyatların başarılı bir şekilde yapılmasında katkıları olan hekim ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.