İnflamatuar Barsak Hastalıkları ve Çölyak Polikliniği

İnflamatuar Barsak Hastalıkları ve Çölyak Polikliniği

Gastroenteroloji uzmanı Prof. Dr. Ahmet Cumhur Dülger hocamız  öncülüğünde kurulan İnflamatuar Barsak Hastalığı (Crohn, Ülseratif Kolit) ve Çölyak polikliniğimiz hizmete açılmıştır. Bu hastalıkların tanısı konan veya şüpheli hastalarımızın bekleme sürelerini azaltmak, takip ve kontrol sürecini daha hızlı sağlamak adına bölgemizde sık görülen  inflamatuar barsak hastalıklarına özel olarak kurduğumuz polikliniğimiz her gün mesai saatleri içerisinde hizmet verecektir.

Poliklinikten hizmet almak isteyen vatandaşlarımız Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevu alarak poliklinik hizmetinden yararlanabilirler.

Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı ; "Hedeflerimize hızlı şekilde ulaşıyoruz ve hedeflerimizi daha ileriye taşıyarak yeniliyoruz. Bugün bunlardan bir tanesini Prof.  Dr. Ahmet Cumhur Dülger hocamızın da destekleriyle gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kendisine ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Hem ilimiz hem de bölgemiz için  hayırlı uğurlu olsun dedi.