Kavaklıdere İlçe Devlet Hastanesi’ne Başhekim Vekili olarak görevlendirilen Başhekimimiz Op. Dr. Şadi BALLI ve İdari Ekibimiz Kavaklıdere İlçe Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulundular.

T.C. Sağlık Bakanlığı’nın kararıyla Kavaklıdere İlçe Devlet Hastanesi’nin idari ve mali yönden Menteşe Devlet Hastanesi’ne bağlanması münasebetiyle Kavaklıdere İlçe Devlet Hastanesi’ne Başhekim Vekili olarak görevlendirilen Başhekimimiz Op. Dr. Şadi BALLI ve İdari Ekibimiz Kavaklıdere İlçe Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulundular.

Başhekimimiz Op. Dr. Şadi BALLI; Kavaklıdere İlçe Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Serdar YAPAR ve hastane çalışanlarıyla bir araya gelerek, hastanenin mevcut durumu ve işleyişi hakkında bilgi aldı. Başhekimimiz, özellikle idari ve mali süreçlerin daha etkin bir şekilde yürütülmesi ve güçlendirilmesi için planlamalar yapıldığını belirtti. Sağlık hizmetlerindeki verimin artması ve bölge halkına daha iyi hizmet sunulması konuları ele alındı. Ayrıca Başhekimimiz Op. Dr. Şadi BALLI ve İdari Ekibimiz, ziyaretleri sırasında hastanede tedavi gören ve muayeneye gelen vatandaşlarımızla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.