Op. Dr. Funda Yılmaz Uzmanlık Sınavı Başarı İle Tamamladı

Araştırma Görevlisi Op. Dr. Funda Yılmaz  uzmanlık sınavını başarı ile tamamladı.

Göz Hastalıkları  Anabilim Dalı araştırma görevlisi Dr. Funda Yılmaz 17 Eylül'de uzmanlık sınavını başarı ile tamamladı. Dr. Funda Yılmaz'ın uzmanlık sınavına jüri olarak Ordu Üniversitesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aslıhan Uzun, Doç. Dr. Asena Keleş Şahin, Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi  Göz Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. Şafak Korkmaz, Giresun Üniversitesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim dalı başkanı Doç. Dr. Ali Altınbaş ve Dr. Öğr. Üyesi Azime Bulut  katıldı.

Sınav sonrası yapılan törende Op. Dr. Funda Yılmaz'ı  yalnız bırakmayan ailesi, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammed Bulut,  İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerimiz, Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı ve hastanemiz yöneticileri. hastanemizde görev yapan çalışma arkadaşlarımız ve sevenleri kendisini tebrik etti.

Jüri sınavında görev yapan hocalarımız ve hastanemiz Göz Hastalıkları Kliniği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şafak Korkmaz'a emekleri ve başarıları nedeniyle kutluyor, Op. Dr. Funda Yılmaz'a meslek hayatında başarılar diliyoruz.