Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Afiliasyon Protokolü Kapsamında Hizmet Sunumu Sağlayan Öğretim Üyelerimizi ve Tedavi Gören Hastalarımızı Ziyaret Etti.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ile birlikte hastanemizde Afiliasyon Protokolü Kapsamında Hizmet Sunumu Sağlayan Öğretim Üyelerimizi ve bu bölümlerde tedavi gören hastalarımızı ziyaret ettik. Yaklaşık 18 Aylık Bir Dönemi İçeren İnvaziv (Girişimsel) Nöroloji Eğitimini Tamamlayarak Hastanemizde “İnme” Hastası Tedavilerini Sağlayan Dr. Öğr. Üyesi Halil İbrahim Akçay 1 Mart 2024 Tarihinden Beri İnme birimine 5’i il dışı olmak üzere 39 hastanın operasyonlarının yapıldığını ve hastalarımızın tamamının işlem sonrası şifa bulduğunu söyledi.
Yeni açılan hastane binamız ile beraber yeni anjiyo ünitemiz ve 5 yataklı inme yoğun bakım ünitesinin de açılmasının planlandığı hakkında bilgi verdi. Genel Cerrahi Bölümü Eğitim Birim Sorumlusu Sayın Prof. Dr. Melih Şerif Karabeyoğlu ise Genel Cerrahi branşında endoskopi ve kolonoskopi işlem sürelerinin kısaldığını ve tümör cerrahilerinin yapılışının vaka sayısı olarak günden güne arttığını belirtti. Sayın Rektörümüz, hastanemizin ihtiyacı olan diğer branşlarda da hekim sayılarını arttırmak amacıyla yeni kadro alımlarının planladığını iletti. Sayın Rektörümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Başhekimlik.