Semt Polikliniğimiz Bir Yılı Geride Bıraktı...!

6 Kasım 2023 tarihinde açılışını yaptığımız, Kocaeli Devlet Hastanesine bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin üçüncü katında hizmetine devam eden semt poliklinigimiz bir yılı geride bırakmak üzere.
   Semt Poliklinigimiz, İzmit İlçe sınırları içerisinde yer alan Seka Devlet Hastanesine bağlı semt polikliniği binasında hizmet vermekte iken binanın yapılan deprem analizi sonucunda boşaltılmasından sonra yeni yerine taşınmış, geçen bir yılın ardından başta bölge halkı olmak üzere tüm hemşehrilerimizden büyük bir övgü ve teveccüh görmüştür.
   Geçen bir yıl içerisinde, semt polikliniğimizde yer alan dokuz kliniğin ikisi diş protez ve çocuk diş polikliniği (pedodonti) uzmanlık branşlarına tahsis edilerek en yüksek düzeyde hizmet sunumu hemşehrilerimize ulaştırılmaya çalışılmıştır. Merkez binamızda  yer alan uzmanlık branşlarından birçoğu semt polikliniğimizde de açılarak, hizmet sunumunun daha geniş bir kitleye yayılması hedeflenmiştir.
   16 Eylül tarihi itibariyle görevine başlayan Dişeti hastalıkları (Periodontoloji) Uzmanımız Dr. Dt. MİRAY Aluçlu Yaş ile birlikte Semt polikliniğimizdeki Uzmanlık branş sayımız üçe çıktı. Böylelikle semt polikliniğimizde hizmet veren hekim sayımız üçü uzman, yedisi genel dişhekimi olmak üzere 10 olmustur.
  Hekimlerimiz MHRS randevu sistemi üzerinden alınan randevular ile hastalarımıza her türlü tedavi ve diş protez uygulamasını başarıyla uygulamaya devam etmektedir. Röntgen ünitemizde verilen periapikal ve panaromik diş röntgen hizmeti ile birlikte hastalarımız merkez binaya gelmeden semt polikliniği içinde röntgen çekimlerini yaptırabilmektedir.
   Geçen bir yılı yüksek hasta memnuniyetinin verdiği gurur ile tamamlamaktan mutluluk duyuyor ve uzun yıllar halkımıza hizmet verinin hayalini kuruyoruz.
  Nice yıllara.