YENİ ULTRASONOGRAFİ ÜNİTEMİZ HİZMETE ALINDI

                 

 YENİ ULTRASONOGRAFİ ÜNİTEMİZ HİZMETE ALINDI

  Radyoloji Kliniği’miz bünyesinde hizmet veren ultrasonografi ünitemiz yenilenerek hizmete alındı. Hasta mahremiyeti ve çalışan verimliliği gözetilerek kurulan yeni ünitede 4 adet poliklinik, hasta bekleme alanları, hasta kabul departmanı yer almaktadır. 

  Hastanemize yeni kazandırılan 4 adet üst düzey ultrasonografi cihazları ile donatılan yeni ünitemizde iyileştirme çalışmaları sonucunda daha fazla hastamıza daha verimli hizmet sunulması amaçlanmıştır.

  Ayrıca iyileştirme çalışmaları kapsamında Radyoloji Kliniği’nde Bilgisayarlı Tomografi ve Manyetik Rezonans Görüntüleme Raporlama ünitesi kurulmuş olup departman içerisinde eğitim faaliyetlerinde kullanılmak üzere seminer salonu ve toplantı salonları oluşturulmuştur.

  Tıbbi tanı ve tedavi süreçlerinde vazgeçilmez ve en önemli aşamalardan olan radyolojik görüntüleme işlemleri hastanemiz Radyoloji Kliniği’nde üst düzey cihazlar ile ve güncel tıbbın tüm gereksinimlerini sağlayacak şekilde gerçekleştirilmektedir. 2023 yılında Eğitim Kliniği yetkisi alan Radyoloji Kliniği’nde 5 öğretim üyesi, 4 uzman hekim, 5 asistan hekim ve 15 yardımcı sağlık personeli hizmet vermektedir.

  Hastanemiz tüm birim ve bölümlerinde olduğu gibi Radyoloji Kliniği’mizde de kesintisiz ve kaliteli sağlık hizmeti sunumu yanında akademik faaliyetlerin artarak devam etmesi için Başhekimliğimizce yürütülen destekleyici ve iyileştirici düzenlemelerimiz artarak devam edecektir.