AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MEHMET AKİF YILMAZ'DAN GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ ZİYARETİ

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MEHMET AKİF YILMAZ'DAN GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ ZİYARETİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Gölcük Devlet Hastanesi'nin eski binasını ve Değirmendere de yapımında son aşamaya gelinen yeni binasını ziyaret etti. Ziyarete Gölcük Belediye Başkanı Av. Yıldırım Sezer, Ak Parti ilçe yönetimi, hastane idarecileri ve sağlık personeli katıldı. Milletvekili Yılmaz, hastanedeki hizmetlerin kalitesini yerinde inceleyerek, sağlık çalışanlarının taleplerini dinledi. Ayrıca, hasta ve hasta yakınlarıyla da görüştü.

 

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Aziz Çardak, "Sayın Milletvekilimiz Mehmet Akif Yılmaz’ın ve Gölcük Belediye Başkanımız Av. Yıldırım Sezer’in ziyareti bizleri son derece memnun etti. Eski binanın durumu ve yeni binada verilecek sağlık hizmetleri hakkında kendilerine detaylı bilgi verdik. Bu tür ziyaretler, motivasyonumuzu artırıyor ve hizmet kalitemizi daha da yükseltmemize vesile oluyor," dedi.

 

Milletvekili Yılmaz, hastanede yapılan çalışmaları takdir ettiğini belirterek, “Sağlık çalışanlarımızın fedakârlıkları her türlü takdirin üzerindedir. Yeni bina ile birlikte hizmet kalitesinin daha da artacağına inanıyorum,” ifadelerini kullandı.