BAŞHEKİM OP. DR. AZİZ ÇARDAK TIBBİ SEKRETER VE VERİ GİRİŞ PERSONELLERİYLE TOPLANTI YAPTI

BAŞHEKİM OP. DR. AZİZ ÇARDAK TIBBİ SEKRETER VE VERİ GİRİŞ PERSONELLERİYLE TOPLANTI YAPTI

Hastanemiz Başhekimi Op. Dr. Aziz Çardak, tıbbi sekreter ve veri giriş personelleriyle bir araya gelerek önemli konuların ele alındığı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Ali Deniz Erbil, İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Uğur Erten, tıbbi sekreterler ve veri giriş personelleri katıldı.

Toplantıda, hastaların iletişim bilgilerinin güncellenmesi, yeni binaya geçiş sürecinde uygulanacak yeni çalışma düzeni, görev tanımlamaları, dosya girişlerinde yaşanan aksaklıklar, iletişim sorunları, kıyafet düzenlemeleri ve mesai saatleri gibi konular masaya yatırıldı.

Başhekim Op. Dr. Aziz Çardak, toplantıda yaptığı konuşmada, hastane hizmetlerinin kalitesini artırmak için veri giriş işlemlerinin önemine vurgu yaparak, bu süreçte yaşanan sorunların çözülmesi adına herkesin birlikte hareket etmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, yeni binaya geçişle birlikte uygulanacak düzenlemeler hakkında da bilgi vererek, bu süreçte tüm personelin işbirliği içinde olmasının gerekliliğini vurguladı.

Toplantı, katılımcıların öneri ve sorularının tartışılmasıyla sona erdi.