Güneysınır'da Sağlık Hizmetleri İncelendi

İlçe değerlendirme programlarına devam eden İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve beraberindeki hizmet başkanları Güneysınır’da incelemelerde bulundular.

Güneysınır ilçesine gelen Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanları, Güneysınır Devlet Hastanesi’nde de çalışanlarla bir araya geldiler. Güneysınır Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Karabulut’dan hastanede sunulan sağlık hizmetlerinin güncel durumu hakkında bilgi alan Prof. Dr. Koç,  hastanede görev yapan sağlık çalışanları ile de istişarelerde bulundu.  Prof. Dr. Koç, hastanede sunulan sağlık hizmeti kalitesinin her geçen gün artmaya devam ettiğini görmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

İlçe devlet hastanelerinin verimli çalışabilmesi ve rolüne uygun bir şekilde sağlık hizmeti sunabilmesi adına önemli projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirten Prof. Dr. Koç, “Sağlık tesislerimize küçük büyük, uzak yakın demeden ziyaretler gerçekleştiriyoruzİlçelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın il merkezine ya da yakınında bulunan büyük ilçelere gereksiz yere gitmesinin engellenmesi sağlık müdürlüğü olarak üzerinde önemle durduğumuz bir konudur. Bunun için gerekli desteği uzman, yardımcı sağlık personeli ve fiziki şartlar anlamında yerine getirmeye çalışıyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.