Kestel Devlet Hastanesi Doğumhane birimi hizmete açıldı.

Kestel Devlet Hastanesi Doğumhane birimi hizmete açıldı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları, Çocuk Hastalıkları Hekimleri, Anestezi ve Rehabilitasyon Uzman Hekimleri ve tecrübeli ebeleri ile Doğumhane birimi artık 7 gün 24 saat açık olarak hizmet vermeye başladı. Ayrıca Doğumhane birimi içerisindeki ameliyat odası da aktif hale getirildi. Böylelikle 6. Ameliyat odası hastane bünyesinde hizmete kazandırılmış oldu. 

Kadın Hastalıkları ve Doğum polikliniğinde randevusuz olarak muayene imkanı bulunmaktadır. Hastanemizde doğum yapmak isteyen vatandaşlarımızın doğumdan önce en az 1 kez Kadın Hastalıkları ve Doğum uzman hekimlerimizden muayene olması gerekmektedir. Doğumhanemizde aktif doğum yaptırılabilmesi için en az bir kez muayene olunmalı ve 37 gebelik haftasının üzerinde olunması gerekmektedir. 

Doğumhane açılışında konuşan hastane Başhekimi Uzm. Dr. Muhammet Fatih Şahin “Vatana ve millete hizmette bulunacak nice nesiller inşallah burada sağlıklı biçimde dünyaya gelir. Vatandaşımız bebeğini burada kucağına alır. Bizler de buna vesile oluruz. Bu zamana kadar çok ciddi emek verdik bundan sonra da vereceğiz. Hepinizin eline sağlık.” diyerek konuşmasını sürdürdü.

Doğumhane birimimizin tüm vatandaşlarımız ve hastanemiz açısından hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyoruz.